Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - djg05

Pages: [1] 2 3
1
VoodooShield / Re: VoodooShield v5 STABLE Thread
« on: September 05, 2019, 11:21:28 am »
Hi Dan,

Just to let you know that VS auto updated without problem on both Win 8.1 & 10. Both running smoothly.

David

2
VoodooShield / Re: WhitelistCloud 1.00 beta
« on: August 18, 2019, 02:54:35 pm »
Hi Dan
Just read through this section on WC and thought I would try it out as I am a non techie.

Installed 1.04. It all ran very smoothly and took a good 20 mins, but there is a lot of rubbish collected over the years on this m/c. Only 4 items were flagged up and all were from legitimate s/w I had installed.

I don't know if the upload is active yet but when clicking on it there was a message about looking for an internet connection. I didn't pursue it, in any case it would have been large files.

David

Edit - this is using Win 8.1

3
VoodooShield / Re: VoodooShield v5 STABLE Thread
« on: July 09, 2019, 01:10:38 pm »
VS 5.01 running smoothly on Win 8.1 pro. Not yet committed to Win 10

If I were you I would go to Win 10 if you like Win 8.1! https://www.howtogeek.com/272201/all-the-ways-you-can-still-get-windows-10-for-free/

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10/

Sorry for the late reply. You are quite correct in that I should upgrade to Win 10. I do have it installed on another drive. Just lethargy on my part to get  it  to my liking.

4
VoodooShield / Re: VoodooShield v5 STABLE Thread
« on: June 24, 2019, 10:53:12 am »
VS 5.01 running smoothly on Win 8.1 pro. Not yet committed to Win 10

5
VoodooShield / Re: VoodooShield v4 STABLE Thread
« on: May 04, 2019, 10:09:58 am »
Hi Dan

Thanks for the update.

5.0 installed yesterday. So far running without issues.

6
VoodooShield / Re: VoodooShield v4 STABLE Thread
« on: March 27, 2019, 11:38:02 am »
On the back of that VS is showing differently in TB than before. The service is showing empty. This is with 4.99


7
VoodooShield / Re: VoodooShield v4 STABLE Thread
« on: March 17, 2019, 12:34:21 pm »
Hi Dan

Been running 4.99 for a couple of days now and all seems fine, and the double click on the icon now brings up the window whereas it used to be minimised.

Forgot about doing a clean install and did it over the top. Win 8

8
VoodooShield / Re: VoodooShield v4 STABLE Thread
« on: January 09, 2019, 10:23:57 am »
All ok with VS 4.71. Win 8.1 Pro. Install over the top with VS running.

David

9
VoodooShield / Re: VoodooShield v4 STABLE Thread
« on: January 03, 2019, 11:34:35 am »
Thanks Dan

4.7 running fine here. Forgot to check for VS not starting correctly but since I did not notice it it must be ok.

David

10
VoodooShield / Re: VoodooShield v4 STABLE Thread
« on: December 24, 2018, 11:37:24 am »
Thanks for the update Dan to 4.69.

Running smoothly here on Win 8.1 Pro.

Still have the small bug that when VS is installed it sets itself in the off position and the reminder to switch it on pops up later.

Hope you and Molly2 have a good Christmas.

David

11
VoodooShield / Re: VoodooShield v4 STABLE Thread
« on: November 28, 2018, 11:31:12 am »
Hey everyone!  I will catch up on the posts asap.

Here is 4.67, I just released it to the public.  I just has some minor bug fixes.  I will go through the posts asap and see if there is anything I missed.

I have not activated the auto update yet, but I will do that in a day or two.  For now, you can just download it manually if you would like.

https://voodooshield.com/Download/InstallVoodooShield467.exe
SHA-256:    8db039c83a4b915ce2baf445abe77b41530bd4b25f731e80dfd2ecae66e7f0a9

Thank you guys!
Thanks for the update Dan

Yesterday I had a scam email purporting to have invaded my PC, so I installed Spy Hunter. This however freezes the installation of VS at the "Finishing installation" stage. Ending SH cured the problem.

On the other note of VS starting in Training Mode (Red) seems to be fixed

David

12
VoodooShield / Re: VoodooShield v4 STABLE Thread
« on: November 20, 2018, 11:02:38 am »
Dan - Just installed 4.66 and it started in disabled mode. Did not notice until the reminder popped up. It is normally run in Smart Mode. I think this has happened before.

Yesterday running 4.65 I had a reminder to start VS but I do not remember stopping it.

David
Hey David... thank you for letting me know.  As a test to see if the issue is going to come back later, you might try to reinstall VS 4.66 over the top of 4.66.  If that acts up, then we certainly have a bug somewhere ;).  Thank you!

Tried that Dan but the same happens. This is on Win 8.1 Pro.

David

13
VoodooShield / Re: VoodooShield v4 STABLE Thread
« on: November 18, 2018, 11:22:15 am »
Dan - Just installed 4.66 and it started in disabled mode. Did not notice until the reminder popped up. It is normally run in Smart Mode. I think this has happened before.

Yesterday running 4.65 I had a reminder to start VS but I do not remember stopping it.

David

14
VoodooShield / Re: VoodooShield v4 STABLE Thread
« on: November 10, 2018, 11:37:43 am »
Dan - 4.65 running smoothly here on Win 8.1 Pro.

David

15
VoodooShield / Re: VoodooShield v4 STABLE Thread
« on: November 05, 2018, 10:18:10 am »
Installed 4.63 and before a reboot, my Lic info changed. Is this because of the corruption?
Ooops, I just realized what you mean.  Can you please email me the email address you use for your account and I will check it out?

Is anyone else having this issue if you click the confirm registration button in the Register tab?

Thanks Dan - email sent.

David

It says "Your registration has expired"

David
Yeah, this is very odd... there are a few accounts that this is happening to.

If your account is not working, please email me at support at voodooshield.com and I will fix it right away.  Thank you!
Email sent... your account expired a few weeks ago, so I added a couple years.  If anyone else has this issue, please let me know... that is an easy fix ;).

Thanks Dan - 4.63 running smoothly now

David

Pages: [1] 2 3